Hou de warmte langer in uw huis

Dakisolatie ten top

Dakisolatie is één van de meest rendabele en tegelijk makkelijkste energiebesparende maatregelen die u kunt treffen voor uw woning. Een geïsoleerd dak kan tot maar liefst 25% van de warmte bijhouden tegenover een niet geïsoleerd dak. Dat heeft niet alleen invloed op uw humeur tijdens koude winterdagen, maar ook op uw energiefactuur. Dak-Pro Willbroek kan isolatie van 10-20cm dik aanbrengen op een bestaand dak. Daarbij wordt nieuwe dichting veelal ook geadviseerd, zeker als het om oudere woningen gaat.

Premies

Uw dak isoleren is een maatregel die ook steun krijgt van de Vlaamse regering. Ondanks de vele afschaffingen van premies allerhande, worden premies voor het isoleren van een dak nog steeds toegekend. Ook voor het jaar 2015 blijft dit ongewijzigd. Op de website http://www.energiesparen.be/subsidies/subsidiemodule vindt u een handige tool om te kijken waarvoor uw woning in aanmerking komt.

Kortom, dakisolatie is zeker en vast een “win” voor u. Laat deze kans dus niet liggen en contacteer ons. Wij bieden zowel isolatiemogelijkheden met rotswol, glaswol, isolatieplaten, schuimisolatie en nog vele andere. Informeer gerust naar wat Dak-Pro uit Willebroek voor u kan doen.

We bellen u op!
Pose votre question
DAK-PRO bvba
Contacteer ons!0032485669961