Fraaie daktuinen

Breng groen op uw dak

Groendaken of daktuinen bieden heel wat voordelen. Ze zien er niet alleen mooi uit, er zijn ook een pak voordelen rond het gebruik aan verbonden en niet in het minst zijn er ook financiële voordelen. Dakbegroeiing beschermt uw dakbedekking tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden zoals bv.hagelbuien. Ook het verouderingsproces wordt tegengegaan. Begroeiing kan in sommige gevallen de levensduur van een dakbedekking tot de helft langer maken.


Verder kunnen daktuinen 40 tot 99 % van het regenwater bufferen, wat u toelaat om het voor andere doeleinden in te zetten. Een groendak brengt ook afkoeling op warme dagen en vermindert het Heat Island effect dat in steden kan optreden. Het draagt dus bij aan een duurzaam dak en is in de hedendaagse architectuur bijna niet meer weg te denken.

Van dichting tot afwerking

Dak-Pro Willebroek voorziet in het aanleggen van daktuinen. Op nieuwe, maar ook op eerder afgewerkte daken. Wij voorzien de uitwerking van a tot z, van ontwerp tot bedekking en finale afwerking. Zowel voor toepassingen met grond, grind, gras of andere kan u bij ons terecht. Geef uw plat dak een fraaie tuin of een leuke begroeiing en u zal zien dat de investering de moeite zal lonen.

Wenst u meer informatie over het aanleggen van daktuinen? Contacteer Dak-Pro Willebroek.

We bellen u op!
Pose votre question
DAK-PRO bvba
Contacteer ons!0032485669961