Duurzame dakdichtingen

EPDM voor uw plat dak

EPDM-rubber wordt al ruim 50 jaar gebruikt voor dakbedekking. Er zijn ontelbare soorten op de markt vandaag de dag, elk met hun specifieke eigenschappen. In veel gevallen worden EPDM-werken nog uitgevoerd met een vlammenwerper. Maar bij sommige huizen, vooral oudere, is er dan een risico op brandgevaar aan verbonden. Daarom voorziet Dak-Pro Willebroek het nieuwe EPDM, zonder branden aangebracht op plat dak en een langere levensduur dan de klassieke oplossingen.

Dichting zonder branden


Wij voorzien in een EPDM-overlapping die wordt gelijmd met een speciale chemische stof. In het hele proces komt er geen vlam aan te pas, wat deze methode dus 100% brandveilig maakt. De overlappingen hebben in veel gevallen ook een langere verwachte levensduur. Er zijn bovendien geen nare bijwerkingen van de plakstof voor uw dak. Een betrouwbare en veilige oplossing voor uw EPDM-werken.

Indien u meer informatie wenst over de nieuwste EPDM-toepassingen, mag u ons steeds contacteren. Wij beantwoorden graag elke vraag. Vanuit Willebroek zijn wij werkzaam in de provincies Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg.

We bellen u op!
Pose votre question
DAK-PRO bvba
Contacteer ons!0032485669961