Professionele dakbedekking

Alles om uw plat dak optimaal aan te leggen

Onze specialiteit is het aanleggen van kunststofdichtingsbanen voor platte daken. Indien u met een lekkend dak, renovatieplannen of nieuwbouwplannen zit, vindt u bij ons een geschikte partner om uw plat dak te leggen. Onze dichtingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. De aanleg ervan gebeurt zorgvuldig.

Gratis dakanalyse

Als eerste service naar u als klant toe, kan u bij Dak-Pro Willebroek rekenen op een gratis dakanalyse. Een van onze dakwerkers komt bij u langs voor een grondige controle van uw dak. Na de analyse wordt een advies opgesteld en eventuele problemen worden in kaart gebracht. Indien mogelijk worden kleine problemen meteen of kort na de analyse verholpen. In het andere geval kan u een offerte laten opmaken voor grotere werken. Wij komen zo snel mogelijk langs om de werken uit te voeren nadat u uw goedkeuring heeft laten blijken.

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een dakanalyse of een offerte voor uw project. Wij komen vanuit Willebroek naar de provincies Antwerpen, Brussel, Vlaams Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg.

We bellen u op!
Pose votre question
DAK-PRO bvba
Contacteer ons!0032485669961